Unieke concepten en designs

Als makelaar wil je iets bijzonders, wij maken het bijzonder voor je

Makelaar, maak het waarSamen maken we van jouw idee een succes

Het team van OGonline is veelzijdig. Ons team bestaat uit slimme denkers én praktische doeners.

Naast het bedenken van originele concepten kunnen wij deze concepten ook binnen ons eigen team concreet uitvoeren. Een website is een dynamisch product en zou altijd in ontwikkeling moeten zijn. Dit betekend dat wij ook na de launch van een website nauw betrokken blijven om bij te sturen en te verbeteren. Waar zijn jullie bezoekers precies naar op zoek en op welke manier kunnen we de website nog meer op deze behoefte afstemmen? Door structureel te focussen op de online presensce van jullie kantoor worden jullie online sterker.

Doelgroepanalyse

Weet je precies hoe jouw website gebruikt wordt? Ben je op de hoogte van de exacte wensen en eisen van jullie bezoekers? Een doelgroepanalyse geeft een verhelderend inzicht.

UX design

Geoptimaliseerde beleving of een saaie bedoeling? Als je als makelaarskantoor je bezoekers weet te boeien en te inspireren resulteert dit in meer interactie en conversie. UX (User Experience) design is hierbij het uitgangspunt.

Makelaar MakeOver™Heeft jullie kantoor behoefte een restyle? Kan jullie kantoor advies en hulp gebruiken bij het bepalen van de identiteit?

Makelaar Makeover™ is het restyle programma van OGonline voor makelaars die advies en hulp nodig hebben bij de restyle van hun identiteit. Makelaars zijn vaak te druk met makelen en kijken hierdoor niet kritisch naar hun identiteit. Sommigen voeren nog steeds dat logo uit de 70’s...
OGonline helpt deze makelaarskantoren graag uit hun identiteitscrisis. Makelaar Makeover™ richt zich op alle facetten (of op vooraf afgesproken delen) van de identiteit en de optimalisatie hiervan. Denk hierbij aan online presence, correspondentie-uitingen, reclame, signing, interieur en gevelreclame.

Offerte aanvragen

Startup servicesSamen ondernemen, is samen groeien

OGonline helpt innovatieve startups verder bij het opzetten en uitvoeren van hun business. OGonline kan hierbij ondersteuning bieden op diverse vlakken.

Wij staan je graag bij op het gebied van technische ontwikkeling, design en online marketing. Kan OGonline een actieve rol spelen om jouw start-up verder te laten groeien? Heb je ideeën voor een interessante startup? Laat het ons weten, we gaan graag met je in gesprek.

Klankbord met branchekennis

Heb je behoefte om jouw startup idee eens tegen het licht te houden? OGonline luistert graag en helpt je met onderbouwd en eerlijk advies.

img-fluid

De werkwijze van OGonlineJouw route naar online succes!

 • Doornemen van wensen en eisen

  Voor iedere klant maken wij een website die perfect past bij het betreffende kantoor. Wij sluiten daarom naadloos aan op de wensen en eisen die u als makelaar heeft.

 • Detailplanning maken

  Wij communiceren het hele proces naar u terug in een overzichtelijke planning zodat u altijd weet hoe het project er voor staat.

 • Ontwerpen wireframes

  Een wireframe is een kale blauwdruk van de website puur om de infrastructuur en de “ ow” te presenteren. Na goedkeuring beginnen we aan het ontwerp.

 • Ontwerpen website designs

  Alle gewenste pagina’s worden door ons omgezet in mooi vormgegeven templates die u na oplevering zelf eenvoudig kan bewerken.

 • Uitwerken front- en backend

  Als het ontwerp is afgerond is het tijd om te gaan bouwen. Hierbij koppelen we uw huizenaanbod aan de site en creëren we functionaliteit zoals een snelle zoekfunctie, Google- Maps, en 360 graden foto’s.

 • Uitvoeren systeemtest

  Voordat uw site “live” gaat testen we alles uitvoerig zodat u verzekerd bent van een perfecte gebruikerservaring voor uw klanten.

 • Oplevering website

  Als alle testen positief zijn is het tijd voor de oplevering. Wij zetten de knop om en u kunt uw klanten op de hoogte brengen. Gefeliciteerd met uw nieuwe website!

Op zoek naar een heldere visie en strategie voor je makelaardij?

Neem contact met ons op, wij gaan graag met je in gesprek

CONTACT OPNEMEN
Bereikbaar via WhatsApp