Offerte

OGonline helpt jullie graag. Laten we beginnen met een passend voorstel.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.

Online marketing voor makelaars

Online
marketing

Online marketing is tegenwoordig onmisbaar in iedere branche. Ook in het vastgoed zorgt strategische marketinginzet voor meer bezoekers, meer reacties en meer transacties. Ontvang meer leads met een sterke online marketing strategie voor makelaars, projectontwikkelaars en vastgoedbeleggers. Hoe groot is de kans dat een potentiële klant jou vindt? Wij bieden verschillende tools die jouw zichtbaarheid vergroten. Voor iedere stap die je online zet, staat OGonline voor je klaar. Wat je ook wilt bereiken, wij hebben er de oplossing voor.

Internet campagnes - online marketing voor makelaars.

Online marketing voor makelaarsSpeel jezelf in de kijker

Wij helpen je met succesvol adverteren op Facebook, Instagram, LinkedIn of Google Ads. Door op het juiste moment je advertenties aan de juiste bezoekers te laten zien, weet OGonline jouw makelaarskantoor of nieuwbouwproject onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Denk aan het uitlichten van een specifieke makelaarsdienst, nieuwbouwproject of vacature.

Facebook Ads Instagram

Facebook Ads

Bereik meer mensen op de twee grootste social media kanalen ter wereld! Verkrijg extra zichtbaarheid op de kanalen waar jouw doelgroep zich bevindt. We maken een of meer advertenties die jouw potentiële klanten aanspreken en die precies opleveren wat de bedoeling is: nieuwe leads, zo in je mailbox. De advertenties kunnen we heel specifiek of juist breed targeten, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Linkedin Ads

LinkedIn Ads

Is jouw kantoor gespecialiseerd in bedrijfsonroerendgoed of ben je op zoek naar de professional die jouw team compleet maakt? LinkedIn is bij uitstek het platform om jouw zakelijke netwerk in te zetten en uit te breiden. Het voordeel van adverteren op LinkedIn is de mogelijkheid om je te richten op bijvoorbeeld functietitels en branches. Wil je je specifiek richten op potentiële klanten in hun professionele rol, dan is LinkedIn het platform waar je moet zijn.

Google Ads

Google Ads

Pakkende advertenties in de zoekresultaten van Google, precies zichtbaar op het moment dat jouw doelgroep op zoek is naar jouw dienst. Met een advertentie via Google Ads verschijn je bovenaan in de zoekresultaten. Dat is handig, want de meeste mensen kijken alleen naar de eerste pagina met resultaten. We richten de advertenties in en sturen vervolgens geregeld bij zodat je optimaal zichtbaar bent.

Jouw online marketing aanpakken? De eerste stap naar online succes

Zoekmachine optimalisatie - online marketing voor makelaars.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Maak je website vindbaar

We zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in de zoekmachines. Dat doen we met geoptimaliseerde content en een stevige technische basis. SEO is een continu proces, daarom blijven we de website monitoren, verzorgen we technische updates en schrijven we regelmatig nieuwe content. Zo kan jouw (potentiële) klant je goed vinden en blijf jij top of mind.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

Social Media Management - online marketing voor makelaars.

Social Media ManagementCreatief, snel & op de juiste plek

Voor veel kantoren is het bijhouden van social media een tijdrovende uitdaging waardoor de positieve impact van social media achterblijft. Je social media uitbesteden is dan een goed idee. Wij maken jouw social posts, bouwen een netwerk en zorgen voor meer leads. Breid je klantenservice uit met Social Media Management van OGonline en ervaar het resultaat.

Lees meer over Social Media Management

Hele fijne samenwerking met een prachtige nieuwe website als eindresultaat.

Carel Rasch — Dorenbos | Rasch Makelaars

Eind 2020 waren wij op zoek naar een bedrijf die onze nieuwe website kon bouwen. Het viel ons op dat veel goede websites van collega makelaars waren ontwikkeld door OGonline. Zonder twijfel hebben wij toe contact opgenomen met het bedrijf.

Vanaf het eerste moment zijn wij ontzettend goed geholpen door Daniel en zijn team. Vanwege de COVID-19 maatregelen was het niet mogelijk om fysieke afspraken te plannen. Wij hebben op verschillende momenten in het proces online meetings met het team gehad om de voortgang te bespreken.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de omgang met het team. De kans is groot dat we in de toekomst meerdere zaken laten oppakken door dit creatieve bedrijf!

Bie Kin — MYN Makelaars

Voor de website van Find a House was ik op zoek naar een partij die naast een modern design ook meedacht in het gebruikersgemak. Die partij was voor mij OGonline! Het was een fijn traject met korte lijntjes en een fantastisch resultaat.

Patty Goeijers — Find a House

OGonline heeft onze website in een geheel nieuw jasje gestoken en hier zijn wij ontzettend blij mee! Een website die echt past bij onze huisstijl en bij ons als kantoor. Van begin tot eind hebben zij dit professioneel aangepakt en hielden ons goed op de hoogte. Niet alleen tijdens het bouwen van de website, maar ook na die tijd waren zowel Maud als Esmee goed bereikbaar. Wilden we nog iets laten aanpassen terwijl de website al live was, dan was dat geen enkel probleem. Er werd mee gedacht in hoe dingen vorm te geven, hun werken er immers dagelijks mee. Daarnaast hebben we ook zelf toegang gekregen tot de achterkant van de website. Zo kun je kleine dingetjes ook gemakkelijk zelf aanpassen. Kortom: wij zijn zeer tevreden over OGonline en bevelen hen zeker aan.

Jan Weide — Jan Weide Makelaars

E-mail marketing

We bieden diverse email-oplossingen in de huisstijl van jouw kantoor. Denk aan mails met nieuw aanbod, maandelijkse nieuwsbrieven of een geautomatiseerde mailing om nieuwe klanten aan te haken. Voor ieder doel maken we een effectief email format waarmee jij jouw klant op de juiste manier overtuigt.

Projecten Deze vastgoedprofessionals gingen je voor. Bekijk hier uitgelichte cases.