WoningWaardeTestOp effectieve en laagdrempelige manier leads binnenhalen voor jouw kantoor!

Slide 1Ben je als makelaar op zoek naar nieuwe verkoop-opdrachten? Maak kennis met de WoningwaardeTest.

  • Kom direct in contact met potentiële klanten 
  • Ontdek de (verkoop) intenties van de bezoeker
  • Gebruik de WoningWaardeTest als basis voor een campagne op social media

Website bezoekers zijn dol op gratis en vrijblijvende informatie. 

Geef bezoekers binnen een paar minuten inzicht in de actuele woningwaarde van hun woning. Wanner een bezoeker van jouw website een waardeschatting invult, ontvang jij als makelaar de contactgegevens als lead per mail. Zo kun je naar aanleiding van deze test contact opnemen met de bezoeker om de bevindingen te bespreken en nieuwe business binnen te slepen. 

Wat is een WoningWaardeTest? 

Bezoekers ontvangen na het invullen van de gegevens over de woning en hun contactgegevens een rapport van de WoningwaardeTest per email. Uiteraard is dit rapport volledig opgemaakt in jouw huisstijl. Hier vinden ze een geschatte waarde op basis van recente transacties in de buurt, vergelijkbare objecten en de zelf aangegeven staat van onderhoud. De WoningWaardeTest is beschikbaar op je website, maar is natuurlijk ook ideaal om te communiceren op social media of als basis van een online campagne via Instagram, Facebook of Google.

Wij geven de voorzet, jij kopt hem in

Uiteraard is de WoningWaardeTest een schatting gebaseerd op beschikbare data. Wanneer een bezoeker de WoningWaardeTest invult, is het mogelijk dat een geschatte prijs afwijkt van de daadwerkelijke waarde. Door middel van een disclaimer nodig je de gebruiker uit het gesprek aan te gaan over de uitkomst. Jouw expertise als makelaar komt hierbij natuurlijk mooi van pas en heb je gelijk een voet tussen de deur. Je komt hoe dan ook in contact met nieuwe klanten.

Bind de gebruiker eerder aan jouw makelaardij

Ontdek waarom jouw bezoekers benieuwd zijn naar de waarde van hun woning. Willen ze verkopen, kopen of zijn ze slechts geïnteresseerd? Via de mail die je ontvangt is deze informatie direct inzichtelijk en ontdek je of het een warme lead is. Is de gebruiker nog niet klaar om zijn woning in de verkoop te zetten? Dan bewaar je de gegevens in een mailing lijst, nodig je ze uit om jouw kantoor te volgen via social media of doe je ze een speciaal aanbod om hen eerder te overtuigen. OGonline kan je adviseren over de juiste aanpak. 

Probeer de Woningwaardetest

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.