Breng woningen tot leven met een automatische online woningbrochure Hoe creëer je meer sfeer rond een object?

Slide 1

Als makelaar of projectontwikkelaar doe je er alles aan om de objecten zo fraai mogelijk onder de aandacht te brengen. Haal jij op dit moment het onderste uit de kan? De mogelijkheden op het gebied van sfeer creëren zijn enorm en zijn continu in ontwikkeling. Maak jij al gebruik van automatisch gegenereerde online woningbrochures en informatieve omgevingskaarten? OGonline biedt verschillende online tools waarmee jij je klant nog voor de bezichtiging al het gevoel geeft dat ze de woning en de buurt kennen.

Automatische online woningbrochures

Heeft een bezoeker interesse in een woning, dan kan hij met één klik op de knop een woningbrochure downloaden met alle informatie. Dat heeft voor jouw klant verschillende voordelen:

  • de klant heeft alle informatie over de woning gebundeld in een document.
  • een online brochure kost geen papier en is daarom goed voor het milieu.


Het voordeel voor jou is: het kost geen moeite. Wij zorgen ervoor dat de online woningbrochure automatisch en in de huisstijl van jouw website wordt gegenereerd. Jij biedt extra service aan de klant, zonder een extra handeling. Je kunt de automatisch gegenereerde brochures vanzelfsprekend ook gebruiken als aanvulling op jouw zelf opgemaakte woningbrochures.

Interactieve omgevingskaarten

Maak het zoekproces van jouw websitebezoeker gemakkelijker en implementeer informatieve omgevingskaarten. Woningzoekenden zien op de detailpagina niet alleen de locatie van de woning, maar ze kunnen ook zien waar bijvoorbeeld restaurants, (basis)scholen, kappers en supermarkten zijn. Daarmee voorkom je dat je klant heen en weer klikt tussen Google Maps en de objectpagina en afhaakt op de website van een lokaal restaurant.

De locatiedata in de omgevingskaarten worden gegenereerd vanuit Google en andere derde partijen. De informatie is altijd actueel en ververst automatisch, hier heb je zelf geen omkijken naar.

Niet alleen maak je het zoekproces eenvoudiger en houd je je klant langer op jouw website, omgevingskaarten met aanvullende informatie brengen de woning ook meer tot leven. Het is niet meer alleen een huis, maar de klant krijgt een vollediger beeld van de buurt met maar een paar klikken op de kaart. Om het plaatje compleet te maken kan jouw websitebezoeker zijn reistijd van het huis naar de omgeving bekijken per fiets, lopend, met het openbaar vervoer en met de auto.

Geef jij je aanbod al meer beleving?

Er zijn dus verschillende manieren om meer beleving te geven aan het woningaanbod. Hoe beter de beleving, hoe meer de woning zal aanspreken. Automatisch gegenereerde online woningbrochures en interactieve omgevingskaarten spelen daarbij een grote rol. Wil je meer informatie over een van deze tools? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar andere online tools voor makelaars en projectontwikkelaars? We helpen je graag aan meer leads met de WoningWaardeTest of brengen het zonnetje in huis met de Zonnewijzer.

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.