Webdesign & Development - vastgoed website.

Van concept tot klik

Webdesign &
Development

Jouw business of project wordt nog succesvoller met een effectieve en originele website van OGonline. Met onze vastgoedkennis en de nieuwste technologieën gaan we voor het beste resultaat: meer traffic, meer business en meer blije klanten. Onze diensten en producten sluiten perfect aan op de wensen van makelaars, ontwikkelaars en andere vastgoedbedrijven die willen groeien.

Thuis in vastgoed, design en techniek

Maximaal resultaat behalen doen we zo:

Icon Modern en persoonlijk design

Onderscheidend design

De webdesigns van OGonline zijn gemaakt met de gebruiker als uitgangspunt. De uitstraling sluit perfect aan bij jouw makelaardij of nieuwbouwproject

 

Icon Koppeling makelaarssoftware

Software koppelingen

De website kan worden gekoppeld aan makelaarssoftware of andere software die jouw kantoor gebruikt. Hierdoor worden mutaties en processen geautomatiseerd

 

Icon Eenvoudig zelf te beheren

Eenvoudig zelf beheren

Ben je zelf niet zo technisch onderlegd? Geen enkel probleem. Je kunt alle pagina’s van jouw website eenvoudig beheren en indien gewenst aanpassen

 

Icon Uitstekende vindbaarheid

Uitstekend vindbaar

Wij maken jouw website goed vindbaar. We stemmen techniek en inhoud zo af dat jouw vastgoed website goede resultaten behaalt in de zoekmachines

 

Icon Online marketing op website

Aansluitend op marketing

De website is de plek waar jouw doelgroep landt vanuit een marketingcampagne. Wij richten de website in voor een optimale conversie

Lees meer over online marketing

Icon Website in extra taal

Website in extra talen

OGonline levert jouw nieuwe website in alle gewenste talen. Richt je je op expats of een internationale doelgroep? Wij nemen de taalbarrière voor jouw bezoekers weg.

Het proces van design tot lanceringEen nieuwe vastgoed website in 7 heldere stappen

01

Wensen & eisen

Voor iedere klant maken wij een website die past als een jas. Vooraf inventariseren we door te luisteren en vragen te stellen. Vervolgens maken we een voorstel dat aansluit op jouw wensen en eisen voor een succesvol project.

02

Project kick-off & planning

Tijdens de project kick-off spreken we het hele project in detail door. Hierna ontvang je de briefing en planning. Zo weet je altijd in welke fase het project zit en wanneer er feedbackmomenten zijn.

03

Wireframe ontwerp

We presenteren de opbouw van de website, zonder grafische invulling. Zo letten we optimaal op interactie, de opbouw en nodigde elementen binnen de website en de gewenste functies. 

 

04

UX Design

Het ontwerp van de website presenteren we via onze prototyping software. Zo zie je hoe de website er straks echt uit gaat zien. Via deze software kun je ook eenvoudig feedback versturen naar de designers.

 

05

Programmeren

Na de designfase wordt de website geprogrammeerd. We verzorgen technische koppelingen en programmeren de gewenste features en afgesproken pagina’s. Je ontvangt een tijdelijke websitelink zodat je de vorderingen kunt volgen.

06

Uitvoeren systeemtest

Voordat de site 'live' gaat testen we op verschillende devices en in verschillende browsers. Ook worden alle links, formulieren en koppelingen gecheckt zodat de website bij lancering echt perfect is.

07

Oplevering website

Gefeliciteerd! De website staat live. Tijd om klanten en relaties op de hoogte brengen. Na oplevering blijven we nauw betrokken en zijn we altijd bereikbaar voor aanpassingen, uitbreidingen en online marketing.

De ultieme aanbodpresentatie - vastgoed website.

De ultieme presentatie Aanbod met beleving

De website is standaard uitgerust met opties voor de perfecte presentatie van woningen, nieuwbouw en commercieel vastgoed. De pagina’s met het aanbod zijn gekoppeld met de makelaarssoftware van jouw kantoor. Vindt er een mutatie plaats, dan wordt deze automatisch doorgevoerd. Je kunt objecten ook op de website plaatsen buiten de koppeling om. Zo is jouw website altijd up-to-date. 

Handige toolsModules om je website extra compleet te maken

Icon Zonnewijzer

Zonnewijzer

Hoe valt de zon in de tuin van dit object? Maak het verloop van de zon inzichtelijk voor ieder aangeboden object op je website.

Lees meer over de Zonnewijzer

Icon 360º foto’s

Woningwaardetest

Laat direct de geschatte waarde van een woning berekenen en kom in contact met potentiële nieuwe klanten.

Lees meer over de Woningwaardetest

Icon Home docs

Locatiedata

Breid jouw aanbod presentatie uit met extra data. Geef meer inzicht door het plaatsen van wijkinformatie, actuele reistijd of interessante locaties in de buurt.

Lees meer over Locatiedata

Icon MatchMail

Mijn account

Laat zoekers een account aanmaken en vergroot je relatiebestand. Verstuur matchmail en voorzie in uniek aanbod voor jouw community.

 

Icon webhosting

Webhosting & back-up

Hosting door OGonline betekent dat de website en technische infrastructuur wordt ondergebracht op één van onze webservers. Onze servers worden goed onderhouden en gemanaged door een gekwalificeerde ICT-partner. Zo blijven we verzekerd van een snelle en veilige hostingservice. Uiteraard zorgt OGonline ook voor back-ups, voor het geval dat de techniek ons een keer in de steek laat.

Icon Onderzoek & ontwikkeling

Onderzoek & ontwikkeling

Door onze goede contacten en nauwe samenwerkingen in de vastgoedsector weten we wat er in de markt speelt en waar de behoeften, mogelijkheden en kansen liggen. Met deze kennis ontwikkelen we waardevolle producten en ontwikkelen we onze diensten zodat jouw business hiervan kan profiteren.

Projecten Deze vastgoedprofessionals gingen je voor. Bekijk hier uitgelichte cases.

Samenwerken met OGonline? De eerste stap naar online succes

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.