ZonnewijzerDat ruime terras of die diepe tuin echt
in het zonnetje zetten 

Slide 1Voeg nu de Zonnewijzer toe aan de detailpagina's van je woningaanbod. Met deze handige tool van OGonline kun je zelfs die tuin op het westen extra in het zonnetje zetten. De zonnewijzer maakt het verloop van de zon is ten opzichte van een huis inzichtelijk, het hele jaar door.

Kies zelf datum en tijd

Hoe de zon in de tuin valt is met de Zonnewijzer eenvoudig te zien. Deze toevoeging wordt bij ieder object op de website getoond en stelt de bezoeker in staat om op elke gewenste datum en tijd van het jaar de stand van de zon te bekijken bij een huis uit jouw aanbod. Bekijk en gebruik de Zonnewijzer-tool in het aanbod van bijvoorbeeld Elzenaar Makelaars of Kolf Makelaardij

Ben je op zoek naar andere manieren om het woningaanbod meer beleving te geven? Voorzie de detailpagina's van interactieve omgevingskaarten en automatische online woningbrochures om de woning en de buurt meer tot leven te brengen bij potentiële kopers.

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.