Onze missie Vastgoedprofessionals voorzien van alle tools om te bouwen aan online succes

Ons team heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van websites en het inzetten van online marketing voor makelaars en projectontwikkelaars binnen, maar ook (ver) buiten Nederland. We weten hoe de vastgoedmarkt in elkaar steekt, en onze focus ligt op innoveren en inspelen op de veranderende markt. Deze kennis zetten we in om jouw bedrijf, project of dienst de online aandacht te geven die het verdient. OGonline bouwt aan jouw online succes.

Geen template Echte aandacht voor de identiteit van jouw kantoor

Iedere makelaar, belegger of projectontwikkelaar is uniek en elk kantoor heeft zijn of haar eigen stijl. Wij geloven daarom niet in het kiezen van een template-design voor jouw nieuwe website of online marketing. Onze webdesigners, developers en marketeers zijn gespecialiseerd in vastgoedmarketing en weten jouw merkidentiteit om te zetten in herkenbare en vindbare online uitingen. OGonline is het online verlengstuk van jouw vastgoedonderneming en het is ons doel om jou te ontzorgen bij het uiteenzetten van jouw online strategie. We ontwikkelen kwalitatief sterke, gebruiksvriendelijke en beveiligde producten en services die de business van onze klanten een online boost geven.

Team OGonline Enthousiast, vakkundig en thuis in de vastgoedsector.

Daniël Vermeulen image Daniël Vermeulen

Daniël Vermeulen

Managing Partner

daniel@ogonline.nl
Lisanne van der Maarel image Lisanne van der Maarel

Lisanne van der Maarel

Projectmanager

lisanne@ogonline.nl
Joris de Lange image Joris de Lange

Joris de Lange

Partner

joris@ogonline.nl
Djordy Schenkeveld image Djordy Schenkeveld

Djordy Schenkeveld

Front-end Developer

djordy@ogonline.nl
Martijn de Roode image Martijn de Roode

Martijn de Roode

Front-end Developer

martijnderoode@ogonline.nl
Bob Schaufele image Bob Schaufele

Bob Schaufele

UI / UX Designer

bob@ogonline.nl
Alexander Blomen image Alexander Blomen

Alexander Blomen

Back-end Developer

alexander@ogonline.nl
Emirhan Bayhan image Emirhan Bayhan

Emirhan Bayhan

Online Marketeer

emirhan@ogonline.nl

OGonline In een notendop

OGonline ontzorgt vastgoedprofessionals. Dit doen we van het geven van advies tot het managen van de online aanwezigheid. Ieder project bekijken we door een innoverende bril. We communiceren helder en zijn zeker van onze zaak door de inmiddels ruim 20 jaar ervaring onder onze riem. Onze projectteams en accountmanagers zijn betrokken en willen enkel het allerbeste voor jou als klant. We vieren grote en kleine succesjes en voeren ons werk met veel plezier uit.

Werken bij OGonline We kunnen het niet alleen

Met het ontwikkelen van ons eigen platform, een team van professionals die in-house samenwerken aan de tofste projecten voor onze klanten en de intrinsieke motivatie om altijd te willen innoveren, is OGonline inmiddels een vertrouwde partner in vastgoedmarketing. We zijn altijd op zoek naar talenten op het gebied van design, webdevelopment en online marketing om ons team te versterken.

Waar wij goed in zijn Vastgoedprofessionals voorzien van alle tools om te bouwen aan online succes

Branding & visual identity

We creëren een herkenbaar merk dat helemaal past bij jouw kantoor, project of service. Van een opfrisser tot een complete make-over, OGonline helpt jou aan een consistent merk en een sterke visuele identiteit.

Webdevelopment

Jouw makelaardij wordt nog succesvoller met een moderne en complete website van OGonline. We ontwikkelen de website om strategisch te werken aan meer traffic, meer business en meer blije klanten.

Nieuwbouwmarketing

Ook voor nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten denken onze experts met je mee over het concept en de huisstijl, het ontwerpen van online uitingen, een volledige projectwebsite en online marketingcampagnes.

Online marketing

Social media marketing, e-mailmarketing en social advertising strategisch inzetten als leadgenerators voor jouw kantoor of project. Onze marketeers ontwikkelen pakkende content en zetten deze om in overtuigende advertenties waar jouw klanten op klikken.

Samenwerken met OGonline? De eerste stap naar online succes

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.