Showcase We maken het onvergetelijk.

imac frame
We maken het onvergetelijk. website

Voor Jelle Ooteman Makelaars uit Enkhuizen ontwikkelden wij in nauw overleg met de klant een waanzinnige en goed gevulde website. De kenmerkende huisstijl van Jelle Ooteman is op mooie wijze verwerkt in het design en over de gehele website vind je interactieve tools die van de website een hele beleving maken. We hebben een uitgebreide portfolio van verkochte panden in omgeving Enkhuizen gecreëerd waar zowel de review van de verkoper als een samenvatting van het traject volgens de makelaar te lezen is. Ook is het op de nieuwe website van Jelle Ooteman Makelaars mogelijk om door het aanbod te browsen op basis van woonstijlen zoals 'starterswoningen' of 'landelijk'. De website is uitgerust met een directe en vernieuwde API-koppeling met RealWorks waardoor het woningaanbod altijd up-to-date op de website staat. 


Jelle Ooteman en zijn team bieden een state-of-the-art marketing presentatie aan voor zowel hun eigen merk als voor de woningen in hun aanbod. De video's, dronebeelden, uitgebreide fotoreportages en statistieken hebben allemaal een logische en prominente plek gekregen op de website. Deze dienen als belangrijk ingrediënt van de 'storytelling'.

Bekijk website
We maken het onvergetelijk. left
We maken het onvergetelijk. right
We maken het onvergetelijk. Visual

Dit hebben we gedaan

  • Een mooie, uitgebreide website 
  • Ruimte voor professionele (woning) video’s
  • Interactieve aanbodpagina's met beleving
  • Een uitgebreide portfolio pagina van verkochte woningen

Onze tools

  • Vernieuwde API-koppeling met RealWorks 
  • Review module, direct gekoppeld aan het verkochte aanbod
  • Vernieuwde woonstijlen als zoekfunctie in het aanbod
  • De verkooptest als leadgenerator

Jelle Ooteman Makelaars maakt op onderscheidende wijze het verschil tussen een gedegen verkoop en een onvergetelijke campagne. Het team gaat voor een alles-uit-de-kast-mentaliteit, innovatieve marketing en een slimme verkoopstrategie in combinatie met een betrokken en service-gerichte werkwijze. Ook ’s avonds en op zondag. Ze zijn gevestigd in hartje Enkhuizen, en kennen de omgeving als geen ander. Een makelaar die het écht onvergetelijk maakt!

Bekijk website

Samenwerken met OGonline? De eerste stap naar online succes

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.