Genereer meer leads voor je Makelaardij

Haal het maximale uit je business met online marketing

Online adverterenWij helpen je met succesvol adverteren op Instagram, Facebook of Google Ads.

Door op het juiste moment je advertenties aan de juiste bezoekers te laten zien weet OGonline jou makelaarskantoor onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Met online marketing boek je direct resultaat. Denk aan het uitlichten van een specifieke makelaarsdienst, nieuwbouwproject of vacature. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om je business een extra boost te geven door het inzetten van een online marketing campagne. Als Qualified Google Ads Professional ben je gegarandeerd van kwalitatieve, resultaat gerichte campagnes.

START MET ONLINE MARKETING

Zoekmachine optimalisatieMaak je website vindbaar

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, is het verbeteren van de vindbaarheid van je makelaarswebsite.

OGonline zorgt voor goede posities op relevante zoektermen waardoor de website goed scoort in de zoekmachines. Dit resulteert in meer bezoekers en conversies.Is jullie website goed vindbaar op alle relevante zoektermen? Is er ruimte voor verbetering? Om dit te onderzoeken kunnen wij een Website-scan uitvoeren. Je ontvangt een rapport met concrete verbeterpunten en aanbevelingen ten aanzien van jullie vindbaarheid en die van eventuele concurrenten. Deze analyse wordt uitvoerig met jullie besproken. Indien nodig gaan wij aan de slag voor een maximaal resultaat.

MEER WETEN?

Display advertisingWerk aan je merk, genereer meer leads en stimuleer je transacties

OGonline maakt je makelaarskantoor zichtbaar onder jouw doelgroep via diverse kanalen. Met display advertising doen we dit via fraaie en doelgerichte banners of visuals via het Google Display Netwerk, DoubleClick en YouTube. Ook het benaderen van website-bezoekers door middel van remarketing en het inzetten van social marketing via Facebook, LinkedIn en Twitter behoren ook tot de mogelijkheden.

Remarketing

Zet remarketing in om websitebezoekers nog een keer met jouw makelaardij in contact te laten komen. Bezoekers die je website eerder hebben bezocht worden met behulp van banners weer herinnerd aan je bedrijf. Remarketing geeft hierdoor conversie een extra stimulans. Hierdoor blijft jouw makelaarskantoor ’top of mind’. Dit is belangrijk, want ook de websites van je collega's worden bezocht. Met remarketing blijf jij in de picture.

Google Display Netwerk en YouTube

Wij helpen je met advertenties op het effectieve advertentienetwerk van Google waarbij er snel goede data-gedreven campagnes ingericht kunnen worden. Via het Google Display Network behoort AdSense, Gmail Ads, YouTube en AdMob voor in-app advertising.

Time for some actionLanding pages, het essentiele onderdeel van campagnes, acties en evenementen.

Een landingspagina in combinatie met online adverteren zorgt ervoor om meer conversies te genereren. OGonline ontwerpt landing pages om zo veel mogelijk conversies te behalen als mogelijk en staan helemaal in het teken van de betreffende campagne. Door een goede combinatie van de juiste content, helder design, gebruiksvriendelijke navigatie en de inzet van online marketing is succes verzekerd.

E-mailmarketingEmail-marketing is een actief en meetbaar contact met prospects en relaties

OGonline heeft diverse effectieve kant-en klare e-mail oplossingen die kunnen worden vormgegeven in de huisstijl van jullie kantoor. Laat zoekers automatisch het woning- of bedrijfsaanbod via mail ontvangen. Bouw zo aan een solide klantenbestand en zorg dat je kantoor optimaal in beeld blijft.

Conversie optimalisatieOGonline heeft verschillende tools ontwikkeld om nieuwe inverkoopnames of opdrachten voor aankoopbegeleiding te stimuleren.

Daarnaast kunnen wij door middel van display campagmes (banners)

Boost je businessDoe jij al aan SiteBoosting?

Op het gebied van online marketing werkt OGonline nauw samen met netwerkpartner SiteBoosting. SiteBoosting is gelieerd aan OGonline en ‘Official Google Partner’. Bij SiteBoosting werken online specialisten die graag jullie online marketing onder de loep willen nemen.

NAAR SITEBOOSTING
Bereikbaar via WhatsApp