Social media management Effectief en professioneel beheerd voor de makelaardij en projectontwikkeling

Slide 1Social media met positieve impact

Social media is allang niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven en is een snelle en effectieve manier om jouw merk, kantoor of project bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. OGonline biedt resultaatgericht social media management met een persoonlijke touch waarmee we jouw merk regelmatig op professionele wijze op het scherm van je volgers laten verschijnen. Van maandelijks je social media accounts beheren en onderhouden tot het actief adverteren op kanalen naar keuze, wij regelen het.

"Wat moeten we nu weer posten?..." 

Voor veel makelaars is het bijhouden van social media een tijdrovende uitdaging die hen ervan weerhoudt serieus te kijken naar de positieve impact die een online presence kan hebben op hun leads, klantenservice en imago. Wij begrijpen dat je als makelaar of projectontwikkelaar graag professioneel voor de dag wilt komen en een sterke online strategie is de manier om jouw bedrijf online te vestigen als ware expert binnen je vakgebied. OGonline biedt daarom social media management aan. We plaatsen maandelijks relevante posts rondom jouw makelaardij, project of andere marktgerelateerde onderwerpen, posten real-time nieuw woningaanbod en nemen het community management volledig uit handen. Zo heb je nooit meer omkijken naar je social media, maar ben je wel professioneel zichtbaar.

  • Maandelijkse contentkalender
  • Content afgestemd op alle gewenste kanalen
  • Het (nieuwste) woningaanbod automatisch gepost 
  • Community management wordt geregeld
  • Gericht op de doelen die voor jouw kantoor belangrijk zijn

Hoe pakken we jouw socials aan?

We vinden het belangrijk dat de online communicatiemiddelen die worden ingezet helemaal passen bij dat waar jouw makelaardij of project voor staat. Daarom gaan we uitgebreid om de tafel om erachter te komen wat jullie wensen zijn met social media. Aan de hand van deze gesprekken gaan wij aan de slag en schrijven we een duidelijk plan en presenteren we een heldere strategie. Maandelijks voorzien we je van een overzichtelijke social media planning en contentkalender. Hierin vind je de planning voor minimaal een maand vooruit. Zo ben je altijd op de hoogte van de berichten die geplaatst zullen worden en is er tijd voor eventuele feedback vooraf. Maandelijks ontvang je een rapportage van de voortgang waarin we extra aandacht besteden aan de statistieken die jullie belangrijk vinden. We formuleren de maandelijkse doelstellingen en brengen verslag uit over de behaalde resultaten.

 

Vraag nu een offerte aan

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.