Verkooptest en verhuurcheck Effectieve leads voor makelaars: via jouw website, rechtstreeks in je mailbox.

Slide 1Verkoop- en verhuurleads binnenhalen met een vrijblijvend formulier, kan dat? Ons antwoord is volmondig ja. Met een verkoop- of verhuurtest op jouw website kun je potentiële klanten warm maken voor jouw diensten. Zij vullen vrijblijvend een laagdrempelig formulier in en jij geeft de verkoper of verhuurder de gewenste informatie. De klant krijgt zo een goede indicatie van de verhuur- of verkoopprijs en jij hebt een nieuwe lead binnen - inclusief belangrijke informatie over het object.

Meer verkoopleads met de verkooptest

Met de verkooptest van OGonline kan jouw potentiële klant de verkoopkansen voor zijn huis laten testen. De klant vult op jouw website het formulier in en krijgt vervolgens gratis tips voor en inzichten in de verkoopkansen, geanalyseerd door jouw kantoor. Geef de klant bijvoorbeeld inzicht in de verwachte verkooptijd, inzicht in concurrerende woningen op de markt en geef een realistische schatting van de vraagprijs. Jouw klant weet waar hij aan toe is en het levert meer leads voor jou als makelaar op. Win-win!

De verhuurcheck: meer verhuurleads voor makelaars

Profileer je als adviseur en verhuurexpert met de verhuurcheck op jouw website. Haal meer leads voor makelaars binnen en informeer jouw potentiële verhuurder over de gang van zaken en alle regels en eisen rond de verhuur van een object. De eigenaar van het de woning vult de verhuurtest in en jouw makelaarskantoor informeert de klant over het aantal geschikte huurders en de mogelijke huuropbrengsten. Ook kun je de eigenaar informeren over de verwachte tijd tot de daadwerkelijke verhuur en de mogelijkheden van vastgoedbeheer.

Op zoek naar andere leads?

Zijn de verkooptest en de verhuurcheck niet precies wat je zoekt? Dan bieden we ook andere mogelijkheden om leads te verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan de WoningWaardeTest of combineer een leadgeneratiestrategie met een online marketing campagne.

Help, er wordt niet meteen gehapt

Jouw bezoekers zijn geïnteresseerd in de waarde van hun woning. Willen ze verkopen, verhuren of zijn ze op dit moment alleen benieuwd? Jij ontvangt per mail de opgegeven informatie van deze potentiële klanten. Is de gebruiker nog niet klaar om zijn woning te verkopen of verhuren? Bewaar de gegevens in een mailinglijst, doe een speciaal aanbod om de leate overtuigen nodig de lead uit om jouw kantoor te volgen via social media. Wij staan voor je klaar om jou te adviseren over de juiste aanpak.

Vraag nu een offerte aan

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.