Offerte

OGonline helpt jullie graag. Laten we beginnen met een passend voorstel.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.

Branding & visual identity - branding voor makelaars.

Branding &
visual identity

We creëren een herkenbaar merk dat helemaal past bij jouw kantoor, project of service. Van een opfrisser tot een complete make-over, OGonline helpt jou aan een consistent merk en een sterke visuele identiteit. Jouw visuele communicatie wordt het herkenningspunt in de markt en wordt toegespitst op jouw doelgroep.

Concept en design - branding voor makelaars.

Concept en designPakkend, uniek
en herkenbaar

Ga je starten met een nieuw bedrijf, project of label? Wij helpen je graag met het bedenken en vormgeven van jouw merk. OGonline gaat op zoek naar een naam en beeld dat jouw verhaal ondersteunt en waar jouw doelgroep zich in kan vinden.

Icon eenvoudig beheren

Huisstijl ontwerp

Een onderscheidende huisstijl is onmisbaar voor ieder bedrijf, zo ook voor ieder vastgoedbedrijf. Een huisstijl moet goed bij je passen en omvat de kernwaarden van jouw zaak. OGonline helpt je graag bij het ontwerpen van jouw nieuwe stijl en om deze consistent door te vertalen naar alle huisstijldragers.

Icon Nodern design

DTP & opmaak

OGonline verzorgt de creatieve opmaak van jouw uitingen. Denk hierbij aan flyers, brochures, advertenties of whitepapers. Eventueel verzorgen wij het begeleiden en verspreiden van drukwerk. Van het correct aanleveren bij de krant tot het bezorgen of verspreiden in een vooraf bepaald verspreidingsgebied.

Makelaars make-over - branding voor makelaars.

Visual Identity Een merk is meer dan een naam

Een sterk beeldmerk is het gezicht van jouw bedrijf, maar een visuele identiteit gaat over veel meer dan dat. Het gaat over de totale uitstraling van jouw bedrijf in alle verschillende facetten. De visuele identiteit staat voor de kernwaarden en visie van jouw bedrijf in alle uitingen. Net zoals jouw logo een merkboodschap communiceert, is ieder visueel onderdeel ontworpen om jouw boodschap te versterken. OGonline creëert jouw visuele identiteit en past deze consistent toe zodat een duidelijke samenhang ontstaat in drukwerk, op social media en op de website.

 

Samenwerken met OGonline? De eerste stap naar online succes

Hele fijne samenwerking met een prachtige nieuwe website als eindresultaat.

Carel Rasch — Dorenbos | Rasch Makelaars

Eind 2020 waren wij op zoek naar een bedrijf die onze nieuwe website kon bouwen. Het viel ons op dat veel goede websites van collega makelaars waren ontwikkeld door OGonline. Zonder twijfel hebben wij toe contact opgenomen met het bedrijf.

Vanaf het eerste moment zijn wij ontzettend goed geholpen door Daniel en zijn team. Vanwege de COVID-19 maatregelen was het niet mogelijk om fysieke afspraken te plannen. Wij hebben op verschillende momenten in het proces online meetings met het team gehad om de voortgang te bespreken.

Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en de omgang met het team. De kans is groot dat we in de toekomst meerdere zaken laten oppakken door dit creatieve bedrijf!

Bie Kin — MYN Makelaars

OGonline heeft onze website in een geheel nieuw jasje gestoken en hier zijn wij ontzettend blij mee! Een website die echt past bij onze huisstijl en bij ons als kantoor. Van begin tot eind hebben zij dit professioneel aangepakt en hielden ons goed op de hoogte. Niet alleen tijdens het bouwen van de website, maar ook na die tijd waren zowel Maud als Esmee goed bereikbaar. Wilden we nog iets laten aanpassen terwijl de website al live was, dan was dat geen enkel probleem. Er werd mee gedacht in hoe dingen vorm te geven, hun werken er immers dagelijks mee. Daarnaast hebben we ook zelf toegang gekregen tot de achterkant van de website. Zo kun je kleine dingetjes ook gemakkelijk zelf aanpassen. Kortom: wij zijn zeer tevreden over OGonline en bevelen hen zeker aan.

Jan Weide — Jan Weide Makelaars

Ontzettend tevreden over Daniël en zijn team. Het traject van de nieuwe website is open en transparant geweest. Daarnaast werd er altijd snel gereageerd en was niets te veel. Problemen werden snel opgelost en het team van Daniël heeft zich enorm flexibel opgesteld. Dit is kenmerkend voor dit bedrijf. We zijn zeer content met het resultaat.

Jerry Vermeer — Ditters Makelaars

Grafisch ontwerp - branding voor makelaars.

Makelaar Make OverJouw makelaardij in een nieuw jasje

Makelaar Makeover is het re-branding programma van OGonline voor makelaars die advies en hulp nodig hebben bij een update van hun identiteit. Naarmate vastgoedbedrijven groeien en zich aanpassen aan veranderingen in de markt kan het zijn dat hun identiteit niet meer aansluit. Klinkt dit herkenbaar? Laat OGonline je dan helpen. Het hebben en behouden van een duidelijke en overtuigende identiteit is een onderdeel tot groei en succes. 

Projecten Deze vastgoedprofessionals gingen je voor. Bekijk hier uitgelichte cases.