Showcase De energieke makelaars uit Delft

imac frame
De energieke makelaars uit Delft website

Voor Van Daal Makelaardij in Delft hebben we een website ontwikkeld die volledig aansluit bij hun kantoor en manier van werken: energiek, toegankelijk en professioneel. We werkte nauw samen met deze klant tijdens de bouw van de website, het opstellen van een leadgeneratie strategie en het ontwikkelen van diverse effectieve projectwebsites. Na het bouwen van de website zijn we ook aan de slag gegaan met de maandelijkse social media en het adverteren op deze kanalen. Van Daal Makelaardij is nu goed vertegenwoordigd op social media en perfect vindbaar in de zoekmachines. De website is voorzien van de meest up-to-date koppelingen met Realworks om zo het binnenhalen en opvolgen van nieuwe aankoop- en verkoopopdrachten te bespoedigen. Het woningaanbod wordt extra in het zonnetje gezet met de Zonnewijzer en een uitgebreide foto en media galerij.

Bekijk website
De energieke makelaars uit Delft left
De energieke makelaars uit Delft right
De energieke makelaars uit Delft Visual

Wat we hebben gedaan

  • Website volledig in stijl en naar wens van de klant
  • Voorzien van de nieuwste koppelingen met Realworks
  • Maandelijks social media management

Onze tools

  • Zonnewijzer
  • Verkooptest als leadgeneratietool
  • API koppelingen met Realworks
  • Zoekersformulieren

Van Daal Makelaardij is in omgeving Delft de energieke makelaar voor taxaties, aankoop, verkoop en verhuur van woningen en bedrijfspanden. Van Daal Makelaardij is een modern en energiek makelaarskantoor dat zich onderscheidt op het gebied van deskundigheid, service en inlevingsvermogen. Met jarenlange ervaring in de makelaardij en kennis van de Delftse huizenmarkt vinden klanten in Van Daal Makelaardij een betrouwbare partner met een persoonlijke aanpak.

Bekijk website
De energieke makelaars uit Delft omschrijving

Samenwerken met OGonline? De eerste stap naar online succes

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.