Showcase Van huis uit betrokken

imac frame
Van huis uit betrokken website

Het team van 'T Huys Makelaardij in Amsterdam verbindt het beste van het vastgoed met de klassieke en stijlvolle invloeden van kunst en cultuur. Deze unieke combinatie van werelden vroegen zij ons te vertalen naar een moderne en effectieve makelaarswebsite. De website biedt alle ruimte voor de mooie fotografie, het uiteenlopende woningaanbod en het karakter van het nieuwe kantoor. Verder is de website uitgerust met een directe en vernieuwde API-koppeling met RealWorks waardoor het woningaanbod altijd up-to-date op de website staat. Uiteraard hebben we dit nieuwe platform technisch geoptimaliseerd voor perfecte vindbaarheid en zal de website dit makelaarskantoor zeker ondersteunen bij hun strategie een gevestigde naam te worden op de vastgoedmarkt van Amsterdam. De eigentijdse werkwijze en aanpak van 'T Huys Makelaardij is uiteengezet op uitgebreide dienstenpagina's en op iedere pagina staan voldoende mogelijkheden om direct contact op te nemen met de makelaar.

Bekijk website
Van huis uit betrokken left
Van huis uit betrokken right
Van huis uit betrokken Visual

Dit hebben we gedaan

  • Website volledig afgestemd op de USP’s van de klant
  • Voorzien van sfeervideo’s van het kantoor en omgeving
  • Uitgebreide en overzichtelijke aanbod detail presentatie
  • Implementatie van visueel stappenplan voor de diensten

Onze tools

  • Klantbeoordelingen uitgelicht middels de reviewmodule 
  • Vernieuwde API-koppeling met RealWorks 

In de zomer van 2021 openden 'T Huys Makelaardij de deuren van het kantoor in Amsterdam. Een nieuwe samenwerking, maar bepaald geen nieuwkomers in de makelaardij. De drie collega's zijn samen goed voor bijna 70 jaar ervaring in Groot Amsterdam. 't Huys Makelaardij bundelt de kennis en ervaring en voegen daar een flinke dosis plezier aan toe. Naast de bruisende vastgoedmarkt van Amsterdam is 'T Huys ook te vinden in Haarlem en omgeving en Waterland.

Bekijk website
Van huis uit betrokken omschrijving

Samenwerken met OGonline? De eerste stap naar online succes

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.