Offerte

OGonline helpt jullie graag. Laten we beginnen met een passend voorstel.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.

Showcase Makelaars voor het hogere segment.

imac frame
Makelaars voor het hogere segment. website

De nieuwe tweetalige website voor Qualis is de verbinding van het netwerk van de aangesloten makelaars en hun exclusieve woningaanbod in heel Nederland. De layout en invulling van de website weerspiegelen de wensen en voorkeuren van de klanten van Qualis makelaars. De website biedt voldoende ruimte om het aanbod professioneel te presenteren en de services van de Qualis makelaars uit te lichten. Het aanbod van de aangesloten makelaars wordt door middel van een directe koppeling met hun makelaarssoftware weergegeven op de website. Het aanbod wordt gepresenteerd inclusief fotoreportage, uitgebreide omschrijving en informatieve kaart met POI optie en reistijd-rekentool. Bovendien kun je in het woningaanbod van Qualis makelaars zoeken op basis van locatie en straal-filter (tot 100 km omgeving). 


Naast de uitstekende presentatie van het aanbod verzorgden we voor Qualis verschillende gestijlde pagina’s ter presentatie van de unieke services, zoals de mogelijkheid tot stille verkoop (inclusief aparte aanbodpagina) en Qualis International. Verder is de website uitgerust met een “Mijn Account” omgeving waar bezoekers en geïnteresseerden een account aan kunnen maken om op de hoogte te blijven van nieuw aangemelde woningen of om toegang te krijgen tot het woningaanbod in de stille verkoop.  

Bekijk website
Makelaars voor het hogere segment. left
Makelaars voor het hogere segment. right
Makelaars voor het hogere segment. Visual

Dit hebben we gedaan

  • Ontwerp en ontwikkeling website
  • Individueel portaal voor aangesloten makelaars
  • Directe koppeling met woningaanbod van aangesloten makelaars
  • Volledig gestijlde service- en aanbodpagina’s
  • Ruimte voor video’s op de website

Onze Tools

  • Qualis ‘Mijn Account’ omgeving voor woningzoekenden
  • Koppelingen naar externe internationale woningportals
  • Informatieve kaart en reistijd-rekentool 
  • Koppelingen met woningaanbod van aangesloten makelaars

Qualis is hét landelijk netwerk bestaande uit NVM-makelaarskantoren dat zich toelegt op de aan- en verkoop van huizen en appartementen in het hogere segment. Voor ieder die uniek wil wonen, biedt Qualis toegang tot de beste service en begeleiding in Nederland én daarbuiten. Dankzij het netwerk en de kennis van de makelaars die zich in Qualis hebben verenigd, kennen ze de huizen én de potentiële kopers; ze zijn makelaar én marketeer. Klanten kunnen rekenen op specifieke expertise en dienstverlening op niveau. 

Bekijk website
Makelaars voor het hogere segment. omschrijving

Samenwerken met OGonline? De eerste stap naar online succes