Offerte

OGonline helpt jullie graag. Laten we beginnen met een passend voorstel.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.

Showcase Veelzijdig in vastgoed. Makelaardij en beheer onder één dak

imac frame
Veelzijdig in vastgoed. Makelaardij en beheer onder één dak website

Voor Keij & Stefels ontwikkelde wij een moderne en representatieve website voor hun uitgebreide dienstverlening op het gebied van vastgoed in en rondom Amsterdam. Van flowcharts tot uitwerking van alle individuele pagina’s en van het redigeren van de webteksten tot het implementeren van de Instagram feed op de website. Keij & Stefels heeft een online visitekaartje waar ze trots op mogen zijn. Natuurlijk is de website volledig geoptimaliseerd voor conversies en worden potentiële klanten uitgenodigd op zeer gemakkelijk wijze hun contactgegevens achter te laten voor een persoonlijke kennismaking. Keij & Stefels is een gevestigde naam in zowel de woningmakelaardij als in het bedrijfs onroerend goed en vastgoedbeheer. Alledrie de afdelingen hebben een representatieve omgeving gekregen die zowel informatief als uitnodigend werkt voor de potentiële nieuwe klant. Bekijk website
Veelzijdig in vastgoed. Makelaardij en beheer onder één dak left
Veelzijdig in vastgoed. Makelaardij en beheer onder één dak right
Veelzijdig in vastgoed. Makelaardij en beheer onder één dak Visual

Dit hebben we gedaan

  • Nieuwe website ontwikkeld 
  • Instagram feed op de home pagina
  • Webteksten SEO proof geredigeerd en vertaald naar het Engels 
  • FAQ en huurdersportaal ontwikkeld


Onze tools

  • Automatische Insta Feed
  • Review module

Het kantoor van Keij & Stefels onderscheidt zich van andere aanbieders door een twee-eenheid die men tegenwoordig niet vaak meer tegenkomt. Zij zijn zowel een gevestigde makelaardij als ervaren vastgoedbeheerder voor technisch en financieel opzicht. Het team bestaat niet alleen uit makelaars, maar ook uit bouwkundigen en financiële specialisten die alle vormen van onderhoud en renovatie coördineren. Dankzij het brede aanbod aan vakmensen bij Keij & Stefels kunnen zij voor elke opdracht een gespecialiseerd team samenstellen en klanten optimale service en resultaten leveren.

Bekijk website
Veelzijdig in vastgoed. Makelaardij en beheer onder één dak omschrijving

KlantenervaringKeij & Stefels

OGonline heeft voor ons makelaar/ vastgoedbeheer kantoor de nieuwe website gemaakt. Het ging allemaal zeer vlot en professioneel, wat tot (in onze ogen) een prachtige website heeft geleid!

Rijk Keij — Keij & Stefels

Samenwerken met OGonline? De eerste stap naar online succes