Showcase Jij thuis in jouw huis, wei-de makelaars

imac frame
Jij thuis in jouw huis, wei-de makelaars website

Het team van Jan Weide Makelaars daagde ons uit tot het ontwikkelen van een website, geoptimaliseerd voor zoekmachine optimalisatie, en dat lieten we ons geen twee keer zeggen. Wij gingen aan de slag met een website die helemaal past bij de ‘tone-of-voice’ van Jan Weide Makelaars en bovendien technisch uitstekend in elkaar zit. We installeerden speciale galerijen voor (woning)video’s en 360º graden foto’s waardoor de snelheid van de website optimaal blijft, ook bij het plaatsen van deze ‘zware’ media. De website is uitgerust met een directe en vernieuwde API-koppeling met RealWorks waardoor het woningaanbod altijd up-to-date op de website staat. Jan Weide Makelaars is online zeer actief en dus voegde wij de mogelijkheid toe om website bezoekers zich direct op de website in te laten schrijven voor de nieuwsbrief en is de Instagram feed van @janweidemakelaars visueel mooi zichtbaar op de home pagina.

Bekijk website
Jij thuis in jouw huis, wei-de makelaars left
Jij thuis in jouw huis, wei-de makelaars right
Jij thuis in jouw huis, wei-de makelaars Visual

Dit hebben we gedaan

  • Een mooie, effectieve website 
  • Visueel aantrekkelijk geïmplementeerde Instagram feed
  • Ruimte voor (woning) video’s bij het aanbod
  • Ruimte voor 360 galerijen bij het aanbod
  • Implementatie van visueel stappenplan voor de diensten


Onze tools

  • Vernieuwde API-koppeling met RealWorks 
  • Zonnewijzer
  • Mogelijkheid tot inschrijven voor nieuwsbrief


Het team van Jan Weide makelaars helpt klanten graag om hun plek te vinden in omgeving Meppel. “Thuis is een plek die met je meegroeit“, vinden de professionals van het team van Jan Weide. Ze bieden een professionele aanpak met een persoonlijke touch bij de verkoop, aankoopbegeleiding en taxaties van woningen.

Bekijk website
Jij thuis in jouw huis, wei-de makelaars omschrijving

KlantenervaringJan Weide Makelaars

OGonline heeft onze website in een geheel nieuw jasje gestoken en hier zijn wij ontzettend blij mee! Een website die echt past bij onze huisstijl en bij ons als kantoor. Van begin tot eind hebben zij dit professioneel aangepakt en hielden ons goed op de hoogte. Niet alleen tijdens het bouwen van de website, maar ook na die tijd waren zowel Maud als Esmee goed bereikbaar. Wilden we nog iets laten aanpassen terwijl de website al live was, dan was dat geen enkel probleem. Er werd mee gedacht in hoe dingen vorm te geven, hun werken er immers dagelijks mee. Daarnaast hebben we ook zelf toegang gekregen tot de achterkant van de website. Zo kun je kleine dingetjes ook gemakkelijk zelf aanpassen. Kortom: wij zijn zeer tevreden over OGonline en bevelen hen zeker aan.

Jan Weide — Jan Weide Makelaars

Samenwerken met OGonline? De eerste stap naar online succes

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.