Content creatie - social media voor makelaardij.

Online indruk maken

Content
creatie

Met originele en pakkende online content onderscheid je je van de concurrentie. Wij brengen jouw verhaal over bij de doelgroep. We verzorgen webteksten, blogs, nieuwsbrieven en social media berichten in tekst en beeld die helemaal passen bij de stijl van jouw business of project. Bereik je een internationale doelgroep? Dan verzorgen we de content indien gewenst in meerdere talen.

Video en fotografie - social media voor makelaardij.

Video & fotografieEffectief, opvallend en laagdrempelig

Aandacht op jouw website wordt eerder getrokken door beeld dan door tekst. Wil je de aandacht van je bezoekers en deze ook vasthouden? Vraag OGonline om het verhaal van jouw bedrijf om te zetten in visuals of video en zet je potentiële klant aan tot actie. 
Denk hierbij aan het maken van een bedrijfsvideo, dronevideo, sfeerfotografie of GIF’s voor jouw bedrijf.

 

Blogs & nieuwsbrieven - social media voor makelaardij.

Blogs & nieuwsbrieven Blijf relevant
en origineel 

Verschijn regelmatig op het scherm van je doelgroep met relevante en originele blogs of nieuwsbrieven. Vergroot je vindbaarheid, deel je expertise en beantwoord veelgestelde vragen van klanten.

Lees meer over nieuwsbrieven en blogs

Icon Webteksten

Webteksten

Teksten op een website moeten lekker lezen en helemaal passen bij je bedrijf. Bovendien moeten ze de doelgroep aanspreken, overtuigen en tot actie aanzetten. De juiste tone of voice en relevante zoektermen zorgen voor een betere vindbaarheid in Google en leveren klanten op die specifiek op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt.

 

Icon Vertalingen

Vertalingen

Een goede vertaling is meer dan een bezoek aan Google Translate. OGonline levert de website, blogs en andere uitingen indien gewenst in meerdere talen. Richt je kantoor zich bijvoorbeeld op expats of een andere internationale doelgroep? Dan kunnen zij ook op de website terecht voor meer informatie over jouw diensten.

 

 

Icon Artist impressions

Artist impressions

OGonline voorziet in de creatie van realistische 3D impressies van nieuwbouwprojecten. Onze hoogwaardige artist impressions en 3D animaties geven de bezoeker een nog duidelijker beeld van het nieuwbouwproject, wat bijdraagt aan een succesvolle verkoop.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) Maak je website vindbaar

We zorgen ervoor dat jouw website goed vindbaar is in de zoekmachines. Dat doen we met geoptimaliseerde content en een stevige technische basis. SEO is een continu proces, daarom blijven we de website monitoren, verzorgen we technische updates en schrijven we regelmatig nieuwe content. Zo kan jouw (potentiële) klant je goed vinden en blijf jij top of mind.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie

KlantenervaringenWat onze klanten vinden

Samenwerken met OGonline? De eerste stap naar online succes

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.