Concrete verbeterpunten voor jouw websiteDoe de gratis websitecheck

Slide 1Hoe kun jij je website nog klantvriendelijker maken? En hoe zit het met de laadtijd van de afbeeldingen? Wij analyseren jouw vastgoedwebsite en geven je concrete punten om de website te verbeteren. 

Vul het formulier hieronder in, dan kun sturen wij jou binnen twee weken de websitecheck toe. Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van een snellere, vriendelijkere en beter converterende website!

Wat jij krijgt:

  • concrete tips om jouw website sneller te maken.
  • feedback op de responsiveness.
  • SEO tips zodat jouw (potentiële) klanten je beter kunnen vinden.
  • En nog meer verbeterpunten.

Waarom zou ik mijn vastgoedwebsite laten checken?

Hoe beter jouw website in elkaar zit, hoe blijer jouw klant en de zoekmachines daarvan worden. Je komt hoger in Google te staan naarmate jouw website beter presteert. Dat is fijn, want daardoor wordt jouw website zichtbaar voor een breder publiek. Met een responsive website navigeren de bezoekers gemakkelijk over jouw website en vinden ze sneller de informatie die zij nodig hebben.

Hoe kom ik aan zo'n websitecheck?

Vul hieronder het formulier in, dan gaan wij voor je aan de slag. We scannen jouw vastgoedwebsite op maar liefst 9 punten en sturen jou vervolgens een helder rapport zodat jij de verbeteringen kan oppakken. Mocht je hulp nodig hebben, dan willen wij jou daar natuurlijk bij helpen.

Websitecheck aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van de websitecheck! Een website is jouw online visitekaartje en verdient daarom de nodige aandacht. We gaan je website goed bekijken en zullen het rapport binnen twee weken opsturen. Dan kun jij daarna snel aan de slag met de verbetering van jouw website.

Heb je in de tussentijd vragen? Kijk dan op ogonline.nl of we jouw vraag kunnen beantwoorden of neem contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wat is de reden dat je onze websitecheck aanvraagt?

Door op verzenden te drukken geef ik Ogonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.