Komt jouw website in aanmerking voor een award? Doe de NMA websitecheck

Nationale makelaars awards OGonlineHoe kun je jouw makelaarswebsite zo inrichten dat deze nog beter voor je gaat werken? En hoe kan ik mijn website inrichten zodat deze in aanmerking komt voor een nominatie voor 'Award Beste Website’ op de NMA 2024? Laat je website door ons analyseren: doe de NMA websitecheck! 
 

Wat je kunt verwachten:

  • Tips over optimalisatie van design en techniek. 
  • Feedback over de gebruiksvriendelijkheid.
  • SEO-tips om beter vindbaar te worden.
  • Aanbevelingen op het gebied van content en copywriting.

Waarom een NMA websitecheck?

Een goed functionerende makelaarswebsite draagt bij aan het succes van jouw makelaardij en levert je misschien wel een nominatie op! Het verbetert de vindbaarheid in Google, overtuigt bezoekers van jouw lokale kennis, en zorgt ervoor dat snel de benodigde informatie is te vinden. Bottom-line resulteert dit in meer aanvragen voor bijvoorbeeld verkoop, aankoop of een financieel advies.

NMA 2024

Hoe krijg ik de NMA  websitecheck?

Simpel! Vul het formulier in, dan gaan wij voor je aan de slag. Binnen twee weken sturen we je een helder rapport met concrete verbeterpunten. En als je hulp nodig hebt bij de implementatie, staat het team van OGonline natuurlijk voor je klaar.

NMA websitecheck aanvragen

Bedankt voor het aanvragen van de websitecheck! Een website is jouw online visitekaartje en verdient daarom de nodige aandacht. We gaan je website goed bekijken en zullen het rapport binnen twee weken opsturen. Dan kun jij daarna snel aan de slag met de verbetering van jouw website.

Heb je in de tussentijd vragen? Kijk dan op ogonline.nl of we jouw vraag kunnen beantwoorden of neem contact met ons op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Wat is de reden dat je onze websitecheck aanvraagt?

Door op verzenden te drukken geef ik Ogonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.