Zoekmachineoptimalisatie met een strategisch plan Managed SEO voor makelaars en vastgoedbedrijven

Managed SEO voor makelaars en vastgoedbedrijven bij OGonline. Overview van website op een whiteboard.

Een leuk verhaal schrijven kan iedereen, een zoekwoord toevoegen aan dat verhaal ook. Maar jouw website écht zichtbaar maken doe je met managed SEO voor makelaars en vastgoedbedrijven: zoekmachineoptimalisatie met een plan. Ons SEO-team gaat met jou in gesprek over jouw wensen en doelen, wij stellen een plan op en verzorgen ook de uitvoer. Wil jij constructief bouwen aan je vindbaarheid? Dan is OGonline jouw partner.

Maar wat doen we dan precies?

Managed SEO voor makelaars en vastgoedbedrijven bestaat uit een aantal stappen:

  1. Het bespreken van jouw wensen en doelen.
  2. De technische start van het SEO-traject.
  3. De contentstart van het SEO-traject.
  4. Regelmatig technische checks.
  5. SEO-content maken en plaatsen.

Wensen en doelen in kaart brengen

Natuurlijk wil je vindbaar zijn zodat jouw potentiële klant bij jou terecht komt, maar op welke aspecten van jouw dienstverlening wil je graag gevonden worden? En wat is de huidige (SEO-)status van jouw website? We brengen samen met jou de wensen en doelen in kaart. Daarna bespreken we wat er nodig is om die doelen te bereiken.

De technische start

Zonder techniek zijn we nergens, we zorgen er dus eerst voor dat jouw website technisch klaar is voor het SEO-traject. We koppelen de benodigde analysetools en doen de eerste tests als nulmeting.

De contentstart

Voordat we beginnen met SEO-content schrijven, zorgen we dat we een goede basis hebben om op te bouwen. We voeren een zoekwoordenonderzoek uit en kiezen de targets die aansluiten bij jouw doelen. Zijn zowel de technische als de content start klaar, dan kun je van ons een mail verwachten met de eerste kwartaalplanning. Ready, set, go!

Vinger aan de pols

We zeiden het al eerder: zonder de techniek zijn we nergens. Het eerste kwartaal checken we met regelmaat of alles aan de achterkant draait zoals het moet draaien. De afdeling content gaat volgens planning aan de slag. 

En na de eerste fase?

Dan gaan we gewoon door volgens de planning: we blijven content maken en plaatsen voor de afgesproken zoekwoorden, we houden de techniek in de gaten en we sturen jou periodiek een update over de resultaten. Waar nodig overleggen we en sturen we bij. 

Ben jij klaar om jouw makelaardij of vastgoedbedrijf een stevige SEO-duw in de goede richting te geven? Neem dan contact met ons op, dan gaat ons SEO-team voor je aan de slag!

 

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.