Offline aanbodpresentatie met OGtvHet woningaanbod in je etalage actueel

Slide 1

Slide 2

Hang jij nog steeds met de hand printjes met het woningaanbod voor het raam? Naast dat het bijhouden van het raam veel tijd en moeite kost, is al dat papier ook niet goed voor het milieu. Reden genoeg om over te stappen op digitale raampresentatie voor makelaars! Zo heb jij 24 uur per dag en 7 dagen per week een aantrekkelijke raampresentatie met actueel woningaanbod.

Wat is OGtv?

De digitale raampresentatie OGtv is de vervanger van de raampresentatie met papier. Op het displayscherm voor jouw raam toon je het nieuwste aanbod woningen en andere interessante raampresentaties. Hier hoef je zelf niets voor te doen, want dankzij de koppeling met jouw CRM-systeem (zoals Realworks, Kolibri of Pararius) is het aanbod op het scherm altijd up-to-date.

De voordelen van digitale raampresentatie voor makelaars 

Digitale presentatie zorgt ervoor dat jij 24 uur per dag en 7 dagen per week verlichte aanbodpresentatie biedt die de aandacht trekt van voorbijgangers. Enkele voordelen op een rijtje:

  • Dag en nacht een verlichte etalage, dus ook buiten openingstijden is jouw kantoorpand in business.
  • De beweging in de presentatie trekt de aandacht van voorbijgangers.
  • Altijd een actueel aanbod door koppeling met jouw CRM-systeem.
  • Bespaar een hoop tijd, papier en cartridges voor het printen en handmatig plaatsen van het aanbod.
  • Technische ondersteuning van het aanboddisplay vanuit OGonline.

Offline en online marketing vullen elkaar aan

Het digitaal etaleren van jouw woningaanbod is een goed voorbeeld van offline marketing: jouw potentiële klant stopt voor het raam en bekijkt het actuele aanbod. Wat wordt de volgende stap? Deze potentiële klant kan jou vervolgens bellen, mailen, een bezoekje brengen aan jouw website of kijken op social media. Offline marketing en online marketing vullen elkaar aan: wat jouw bezoeker online ziet, moet kloppen met wat hij offline ziet en andersom. Neem je meerdere services af bij OGonline, dan zorgen we altijd dat jouw huisstijl consistent doorgetrokken wordt in de marketingmiddelen die jij inzet.

Hoe breng jij jouw aanbod onder de aandacht?

Er zijn veel verschillende manieren om jouw woningaanbod onder de aandacht te brengen. OGtv met digitale raampresentatie voor makelaars is een voorbeeld van moderne offline aanbodpresentatie. Ben je benieuwd naar andere mogelijkheden om jouw aanbod aantrekkelijk te presenteren? We zijn je graag van dienst met verschillende offline en online mogelijkheden.

 

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
Ik ken ogonline via
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.