OGonline Kerst

Fijne Feestdagen Wij wensen jullie een gezond, gelukkig en succesvol 2023 🍾

Ook in 2023 bieden we jullie graag weer alle tools om jullie makelaarskantoor of vastgoedbureau naar een nieuw niveau te tillen. Om jullie een duwtje in de juiste richting te geven bij het opstellen van de goede voornemens voor 2023 geven we op deze pagina alvast een kleine sneak preview op een heel aantal nieuwe tools en diensten die we komend jaar gaan aanbieden. Bovendien is het mogelijk om deze tools alvast voor jullie kantoor op de 'wishlist' te zetten. Met een aanvraag via deze pagina krijgen jullie voorrang op de implementatie van de nieuwe tool en bieden we klanten een speciale nieuwjaarskorting.

Wordt 2023 het jaar van een nieuwe frisse website, strategische online marketing of sprekende nieuwe foto's? We spreken graag weer eens af 🥂
 

Aangekocht woningaanbod uitwisseling met Realworks 

Beheer ook de door jullie kantoor aangekochte panden via Realworks en wissel deze direct uit met de website. Handmatig invoeren is straks niet meer nodig. 
- Aangekocht aanbod uitwisselen via de koppeling
- De 'aangekocht' pagina's uitbreiden met leadgeneratietools (zoals de zoekopdracht of woningwaardetest)
- Creëer een nóg uitgebreidere woningportfolio

Nieuwe professionele bedrijfsvideo én fotografie

In samenwerking met onze foto- en videograaf ontwikkelen we een mooie, professionele bedrijfsvideo én nieuwe foto's voor op de website, social media en/of andere uitingen. We starten het jaar met een frisse, representatieve weergave van het kantoor. 
- Eén bedrijfsvideo van maximaal twee minuten 
- 30 professioneel bewerkte foto's 
- Te gebruiken op alle kanalen

De Woningwaardetest is vernieuwd! 

De woningwaardetest is een bewezen effectieve tool om snel en op een laagdrempelige manier in contact te komen met potentiële verkopers, en deze hebben we in een heel nieuw jasje gestoken.
- Verbeterde marktconforme adviesprijzen 
- Volledig uitgewerkt in de huisstijl van de makelaar
- Beter en mooier verwerkt IN de website (pop-ups niet langer vereist)

NIEUW: De Verhuurcheck

Laat potentiële verhuurders direct de verhuurwaarde van een woning berekenen op de website. Deze unieke tool wordt momenteel ontwikkeld in samenwerking met verhuurplatform Pararius.
- Een nieuwe effectieve tool leads te verzamelen
- Marktconforme advieswaarden 
- Volledig uitgewerkt in de huisstijl van de makelaar

Dank aan onze klanten 

2022 zorgde voor de nodige up's & down's, maar zoals in de Kerskaart te zien is, eindigen we het jaar met een team van toppers. Iedere dag gaan we met veel plezier aan de slag voor nieuwe en bestaande klanten die ons uitdagen tot het vinden van nieuwe mogelijkheden tot innovatie, betere producten en succesvolle samenwerkingen.

Dank daarom aan alle makelaars, beleggers, projectontwikkelaren en hun commerciële en binnendienst teams die ons hebben geholpen 2022 tot een succes te maken. Op naar nog vele jaren samenwerking en nieuwe business. Proost op jullie!🥂

Afspraak maken

Zet de eerste stap naar een betere online zichtbaarheid en maak kennis met ons team. Vraag nu meer informatie aan via dit formulier.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Ik heb interesse in
Mijn gegevens
recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Door op verzenden te drukken geef ik OGonline toestemming om mijn persoonsgegevens te gebruiken om contact met mij op te nemen. Onze privacy statement is hierop van toepassing.