WoningwaardeTest

Direct in contact met potentiële woningverkopers

Hoe zorg jij voor nieuwe klanten? Dat is vandaag de dag een behoorlijke uitdaging… Kom direct in contact met potentiële woningverkopers zonder er zelf al te veel voor te doen! Hoe? Met onze tool WoningwaardeTest en een Social Media Service.

Zo in je schoot geworpen!

Op zoek naar meer verkoopopdrachten? OGonline heeft een bewezen en succesvolle tool: de WoningwaardeTest. Met behulp van deze tool is jullie kantoor in staat om direct met meer potentiële woningverkopers in contact te komen. Hoe fijn is dat!

Aanvragen

Hoe werkt het?

Via een formulier op je eigen website kan je in 3 simpele stappen direct de waarde van een woning opvragen. Aan de hand van gelijksoortige verkochte woningen uit de directe omgeving wordt door de software een geschatte woningwaarde berekend. Ook kan je direct contact opnemen met de potentiële verkoper om deze waarde te bespreken.
 
In het websiteformulier worden ook nuttige vragen voor de potentiële verkopers opgenomen. Zij worden direct voorzien van feedback waar jij als makelaar je voordeel mee kan doen.

Doe de demo!

Interesse?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact op.

Adverteer met de WoningwaardeTest

Door te adverteren met jouw eigen WoningwaardeTest op Facebook en Instagram kom je maxmaal in beeld bij potentiële woningverkopers. De WoningwaardeTest en onze Social Media Service is een winnende combinatie. Ga jij ermee aan de slag?

Aanvragen

Zij gingen je al voor...

Makelaars die al gebruik maken van WoningwaardeTest

Interesse in de WoningwaardeTest?

Neem contact met ons op.

Contact
Bereikbaar via WhatsApp