Altijd paraat

Bij OGonline bouwen we niet alleen aan websites maar ook aan waardevolle relaties met onze klanten.

Wij staan voor je klaarService & Support

Bij OGonline bouwen we niet alleen aan websites maar ook aan waardevolle relaties met onze klanten. Ook na het opleveren van de website blijven we nauw betrokken en houden we je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Bij eventuele vragen ben je verzekerd van snelle en goede ondersteuning. De projectmanager blijft daarom ook na afronding van het project het aanspreekpunt bij vragen, uitbreidingen of eventuele problemen. Je bent dus altijd verzekerd van een snelle respons door de persoon die de website goed kent.

Technische infrastructuurWebhosting & back-up

OGonline draagt ook zorg voor de hosting van de webomgeving inclusief technische infrastructuur. Hosting door OGonline betekent dat de website en technische infrastructuur wordt ondergebracht op één van onze webservers. Onze servers worden actief onderhouden en gemanaged door een gekwalificeerde ICT-partner. Zo ben je verzekerd van een snelle en veilige hosting service. Uiteraard zorgt OGonline ook voor back-ups, voor het geval dat de techniek ons een keer in de steek laat.

DoorontwikkelingInnoveren & verbeteren

Door onze goede contacten en nauwe samenwerking met makelaars weten we wat er in de markt speelt en waar behoeften, mogelijkheden en kansen liggen. Met deze parate kennis ontwikkelen we onze software voortdurend door. Hierdoor profiteer je als innovatieve makelaar van nieuwe toevoegingen en verbeteringen.Een makelaarswebsite is dynamisch; OGonline zorgt ervoor dat deze verandert en meegroeit met jullie makelaardij.

Overtuigd?

Neem contact met ons op. 070 - 322 97 33

CONTACT OPNEMEN
Bereikbaar via WhatsApp