OGonline WoningwaardeTest: de bewezen lead-generator…

05/09/2018  in  Blog

Ben je als makelaar op zoek naar nieuwe objecten in de verkoop? Maak dan kennis met de WoningwaardeTest.

Laat bezoekers in een paar minuten direct de actuele woningwaarde schatten. Als een bezoeker van jouw website een waardeschatting doet ontvang jij als makelaar deze als lead per mail. Ontdek waarom jouw bezoekers hun woningwaarde willen testen. Willen ze verkopen, kopen of zijn ze slechts geïnteresseerd? Via de leads die je per mail ontvangt ontdek je direct of het een hot-lead is. Je komt hoe dan ook in contact met nieuwe klanten.

De woningwaardeTest is beschikbaar op je website maar is natuurlijk ook ideaal om te communiceren op social media of als basis van een online campagne via Insta, Facebook of Google.

Uiteraard is de WoningwaardeTest een schatting welke is gebaseerd op cijfers. Hierdoor is het mogelijk dat een geschatte prijs afwijkt. Toch durven wij in 95% van de gevallen slechts een afwijking van maximaal 10% te garanderen. Mocht een prijs te veel afwijken van de realiteit dan komt jouw expertise als makelaar natuurlijk direct mooi van pas.Bezoekers ontvangen na het invullen van hun gegevens een rapport van de WoningwaardeTest (uiteraard opgemaakt in jouw huisstijl) per email. Ontvang ook extra leads voor je kantoor.

Heb je interesse in de WoningwaardeTest?

Neem dan contact met ons op voor een demo (070) 322 97 33

CONTACT OPNEMEN

BlogNog meer handige tips, tools en vastgoedmarketing kennis?
Lees ook onze andere blogs.

Bereikbaar via WhatsApp