Terug naar overzicht

Google Places voor een betere vindbaarheid en web presence

De eerste pagina in Google wordt tegenwoordig voor een groot deel in beslag genomen door de lokale bedrijfsresultaten. Beter bekend als Google Places; het kleine kaartje met daarop de oranje 'druppel'.

Google vult automatisch deze bedrijfsvermeldingen in, je website wordt daardoor altijd wel gevonden. Alleen is deze info vaak heel beperkt, of erger soms klopt deze automatisch ingevulde info niet; verouderde adresgegeven of een verkeerd telefoonnummer om een voorbeeld te noemen.

Hier kun je wat aan doen. Als bedrijf kun je je eigen Google places vermelding claimen. Hierdoor bevestig je eigenlijk aan Google dat jij de eigenaar bent van de business.

google places maps bedrijfsvermeding

Verbeter de lokale vindbaarheid van je website

Hierdoor verbetert je positie in Google en is de kans dat jouw website op de eerste pagina bij de lokale bedrijfsresultaten komt te staan een stuk groter.

Als de Google Places vermelding officieel geclaimed is kun je deze verrijken met informatie zoals bedrijfsprofiel, openingstijden, logo, foto's en keywords. Deze extra info helpt ook weer om je vindbaarheid te verbeteren.

Ook word je bedrijf op deze manier veel aantrekkelijker vertoond. Laat deze kans dus niet onbenut!

Een bedrijfsvermelding is gratis en kun je zelf claimen, wij kunnen je hierbij uiteraard goed assisteren. Neem hiervoor contact met ons op.
comments powered by Disqus