Terug naar overzicht

Eigen Facebook pagina met woningaanbod!

Voor veel makelaars is het inzetten van Facebook als marketingtool nog relatief nieuw. Facebook biedt echter veel marketing kansen omdat een groot deel van je doelgroep zich op Facebook begeeft (Nederland heeft circa 7,5 miljoen gebruikers). Op het moment dat iemand jouw pagina leuk vindt wordt dit ook direct zichtbaar voor haar of zijn netwerk. Hierdoor wordt je pagina voor een groter publiek zichtbaar. Ook kunnen bezoekers de woning die ze leuk vinden 'delen' door gebruik te maken van de vele functies van Facebook. Het bereik van je woningaanbod wordt hierdoor enorm vergroot. Bijkomend voordeel is nog eens dat een Facebook pagina ook voordelen biedt op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO). OGonline helpt kantoren bij activatie, het opzetten van de pagina en gericht adverteren via Facebook.

woningaanbod op facebook

Woningaanbod op Facebook

Het is nu ook mogelijk om je aanbod rechtstreeks op Facebook te publiceren. Op je Facebook pagina wordt een extra menu item geplaatst 'woningaanbod'.
Via deze kom je in een complete woningaanbod omgeving in de huisstijl van het kantoor. Wil je ook een mooie presentatie van het woningaanbod op Facebook neem dan contact met ons op!

Adverteren op Facebook

Adverteren op facebook is nog relatief jong. Omdat nog niet veel bedrijven de stap hebben genomen om op Facebook te adverteren kun je tegen geringe kosten een effectieve facebook advertentie campagne draaien.

Ondanks dat het nog niet populair is - wat nu nog een voordeel is ten opzichte van de concurrentie - zijn de berichten van bedrijven die al op facebook adverteren zeer positief.

Adverteren kan op diverse manier: je kunt bezoekers naar je website sturen, naar je facebookpagina, of een speciale actiepagina op je website of binnen facebook.

Wij kunnen je hierbij uiteraard goed assisteren. Neem hiervoor contact met ons op.
comments powered by Disqus