Online marketing

Gaan voor het beste resultaat! Meer bezoekers, meer contact,
meer conversies. Succesvol online met OGonline.

OGonline helpt bij het kiezen van de beste online marketing strategie. Wat is de meest effectieve oplossing? Adverteren via Facebook, Linkedin of Google Adwords? OGonline bedenkt, implementeert en beheerd marketingcampagnes en concepten die het best passen bij de doelstellingen.

Google Adwords Campagnes

Een Google AdWords campagne is ideaal ter ondersteuning en promotie van de business.

AdWords geeft direct resultaat bij het uitlichten van bijvoorbeeld een specifieke makelaarsdienst, nieuwbouwproject of vastgoed portfolio. OGonline werkt met gekwalificeerde AdWords specialisten, dit staat garant voor een kwalitatieve campagne gericht op resultaat.

Actiesite & Landingspagina

Ter ondersteuning van campagnes, acties en evenementen is het interessant om naast de bestaande bedrijfswebsite een actiesite op te zetten. Bijvoorbeeld voor een nieuwbouw project, speciale dienst of actie.

Met een landingspagina gekoppeld aan een online of print campagne, bijvoorbeeld adwords of e-mail is het nog makkelijker om meer conversies te behalen. Deze langingpages zijn ontworpen om een zo hoog mogelijk rendement te behalen en staan helemaal in het teken van de betreffende campagne.

Door een goede combinatie van helder design, gebruiksvriendelijke navigatie en de inzet van internet marketing actiesite van OGonline bewezen effectief. Afspreken? Wij laten graag onze creaties zien!

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, is het verbeteren van de vindbaarheid van de website. OGonline zorgt voor goede posities op relevante zoektermen waadoor de website goed scoort in de zoekmachines. Dit resulteert in meer (gratis) bezoekers en conversies.

Is jullie website goed vindbaar op alle relevante zoektermen? Is er ruimte voor verbetering? Om dit te onderzoeken kunnen wij een website-APK uitvoeren. De website-APK is een rapport met concrete verbeterpunten en aanbevelingen ten aanzien van de vindbaarheid. Deze analyse wordt uitvoerig met jullie besproken. Vervolgens gaan wij aan de slag voor een maximaal resultaat.

E-mail marketing

E-mail marketing is een actief en meetbaar contact met prospects en relaties.
OGonline heeft diverse effectieve kant-en klare e-mail oplossingen.

Blijf in contact door middel van het versturen van digitale nieuwsbrieven. Deze kunnen uiteraard zelf worden opgemaakt. Beheer eenvoudig verschillende mailing-lijsten (bijvoorbeeld voor BOG én de woningmakelaardij). OGonline ontwerpt de e-mail templates conform de huisstijl van het kantoor.

Laat zoekers automatisch het woning- of bedrijfsaanbod via mail ontvangen. Zo blijft het kantoor optimaal in beeld en worden zoekers vanzelf op de hoogte gehouden.

Social Media Marketing (SMM)

Met Social media marketing zet je social media in om je kantoor, aanbod of diensten bekender te maken en je prospects te bereiken.

Je kunt kiezen om te adverteren op bijvoorbeeld Google, Facebook of LinkedIn.
OGonline helpt u ook bij het opzetten en inrichten van Facebook-, Google+ of LinkedIn-pagina. OGonline inventariseert de doelstellingen en vertaalt deze naar een social media marketing strategie op maat.