Websites voor makelaars

Toonaangevend en experts in websites voor makelaars

OGonline is al jaren de specialist in het ontwerpen en ontwikkelen van websites voor makelaars. OGonline is continu bezig om de nieuwste internet technologieën toe te passen voor de makelaardij. De geavanceerde websites van OGonline sluiten naadloos aan op de wensen van ieder makelaarskantoor, klein of groot.

Webdesign

Simpelweg de aller beste vastgoedpresentatie voor de makelaardij.

OGonline is gespecialiseerd in ontwerpen en ontwikkelen van websites voor makelaars. Onze top ontwerpers integreren usability, vindbaarheid, grafisch ontwerp en een krachtig CMS/CRM tot een naadloos op elkaar aansluitend geheel.

De websites van OGonline worden door de bezoekers altijd als zeer gebruiksvriendelijk ervaren, hiermee wordt volledig aan de verwachting van uw doelgroep voldaan. OGonline levert het beste product voor de makelaar die online meer wil bereiken.

Gebruikers ervaren het gemak

De bezoekers van de website zouden direct het gemak van een website van OGonline ervaren. Een overzichtelijke en eenvoudige navigatie zorgt voor de optimale gebruikerservaring waar je naar op zoek bent.

Een bezoeker kan op diverse manieren zoeken: op kaart, in gallerij- of lijstweergave. En zoeken gebeurd uiteraard realtime: als je de zoekcriteria aanpast verandert het aanbod automatisch direct mee.

De websites van OGonline zijn beschikbaar in meerdere talen, dus ook beschikbaar in de taal van jullie doelgroep.

Vindbaarheid

De websites van OGonline zijn geprogrammeerd conform de laatste webstandaarden en zijn uiterst ‘Google-friendly’. Alle technische mogelijkheden om de website voor Google te optimaliseren zijn toegepast. Profiteer hierdoor van een optimaal breed zoekbereik.

Door geavanceerde internet technologie worden gepubliceerde artikelen op de website snel door Google geïndexeerd. Hierdoor heb je maximale invloed op content waar je prioriteit aan geeft.

Lees hier meer over online promotie

Eén keer invoeren is genoeg

Uiteraard is een website van OGonline eenvoudig aan bestaande makelaars software te koppelen. Een website van OGonline kan door middel van XML perfect gekoppeld worden aan software zoals Realworks, Yes-Co, Pararius Office, Skarabee of Venum.

 

Naast de diverse koppelingen met makelaarssoftware kan het onroerendgoed aanbod worden doorgezet naar de gewenste woning-portals, zoals Funda, Pararius, Jaap, Huislijn of Zuka. OGonline heeft veel XML-feeds beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Responsive

Slim: websites die zich aanpassen aan alle apparaten.

Het primaire doel van de website is het omzetten van online bezoekers naar echte klanten. Onze ontwerpen en functionaliteiten zijn puur gericht op het leveren van de best mogelijke ervaring voor de gebruikers. Een responsive website is altijd optimaal te bekijken, ongeacht de apparatuur die wordt gebruikt. Desktop computer, laptop, tablet of smartphone, de website past zich gewoon aan het apparaat waarmee hij bezocht wordt aan.

Altijd de perfecte ervaring

De inhoud wordt vloeiend geschaald naar het betreffende schermformaat. Hierdoor wordt onnodig zoomen of scrollen vermeden en krijgt de bezoeker altijd de perfecte lees- en surf ervaring. Hierdoor wordt de kans om een lead te missen naar een minimum beperkt.

Direct zoeken, direct vinden

Een smartphone is in staat uw exacte locatie vast te stellen. De responsive website van OGonline maakt hier handig gebruik van. Op de homepage is het direct mogelijk om open huizen, koop- en huurwoningen in de buurt te vinden. Ideaal om op locatie direct de informatie te raadplegen.

Makelaars App - iPhone App voor makelaars

Het is de populairste smartphone van vandaag, de Apple iPhone. Een eigen iPhone App voor jullie makelaarskantoor is daarom ook een must have.

De iPhoneApp van OGonline is verreweg de mooiste makelaars app. Het biedt de iPhone gebruiker de perfecte presentatie van het actuele aanbod op hun favoriete device! De iPhone App van OGonline is echt een visitekaartje.


Download apps Makelaars App iPhone

CMS/CRM

Alles onder controle: CMS en CRM speciaal voor makelaars

Met behulp van het CMS is het beheer van de gehele website zeer eenvoudig: teksten, blog, nieuws en uiteraard de gehele vastgoed portfolio.

Naast het CMS biedt OGonline basis CRM functionaliteiten zoals relatiebeheer en transactie management. Het CRM van OGonline is ontwikkeld op de techniek van vandaag: real time zoeken, drag-and-drop technologie en een maken het voor de gebruiker zeer aangenaam in gebruik.

OGonline maakt gebruik van de nieuwste database technologie, gebruikt door bedrijven als Disney en CNN. Het voordeel is ultieme flexibiliteit, zo kan OGonline snel inspringen op uw wensen en eisen ten aanzien van uw business. Veranderingen, nieuwe ideeën en toevoegingen zijn simpelweg eenvoudiger te realiseren.

Demonstratie? Neem contact met ons op!

Hosting

Naast het ontwerpen en ontwikkelen van makelaarswebsites verzorgt OGonline de hosting van de webomgeving, inclusief technische infrastructuur.

De hostingproducten van OGonline zijn verbonden met een eerste klas wereldwijd netwerk. Het netwerk heeft een uptime van 99,999% en een capaciteit van 3,0 Tbps. De moderne, krachtige servers van OGonline zijn ondergebracht in een beveiligd datacenter te Schiphol, hierdoor is de veiligheid van de websites gegarandeerd. OGonline verzorgt eveneens alle aanverwante hosting zaken zoals, domein registraties, verhuizingen en website doorverwijzingen.

Support

OGonline gaat voor een langdurige relatie met haar klanten. Uiteraard is het hierbij van groot belang een goede support te bieden.

De projectmanager blijft daarom ook na afronding van het project het aanspreekpunt bij vragen, uitbreidingen of eventuele problemen. Hierdoor ben je verzekerd van een snelle respons door de persoon die de website goed kent. Essentiële updates aan de website worden altijd automatisch door OGonline uitgevoerd.