Identity design

OGonline zorgt voor een frisse, herkenbare en consistente stijl voor jullie makelaardij.

Elk zichzelf respecterend bedrijf heeft er één; een huisstijl. Vaak lijkt het niet meer dan een combinatie van een afbeelding en een naamn. Een huisstijl is echter veel meer dan dat. Een goede huisstijl is een duidelijke consistent uiterlijk, doorgevoerd in alle facetten van het bedrijf. OGonline geeft adviezen en is specialist in Identity Design.

Makelaar makeover™

Makelaar Makeover™ is het restyle programma van OGonline voor makelaars die advies en hulp nodig hebben bij de restyle van hun identiteit.

Sommige kantoren hebben nog nooit kritisch naar hun identiteit gekeken en sommigen voeren nog steeds dat logo uit de 70’s... OGonline helpt deze bedrijven uit hun identiteits crisis.

Makelaar Makeover™ richt zich op alle facetten (of vooraf afgesproken delen) van de identiteit en de optimalisatie hiervan. Denk hierbij aan online presense, correspondentie-uitingen, reclame, signing, interieur en gevelreclame.

Corporate identity.

Eén organisatie, één lijn, één gevoel.

Een huisstijl is visuele weergave van de corporate visie en gewenste positionering. OGonline maakt corporate identities die de essentie van het makelaarskantoor het beste weergeeft en onderscheidt. Dit geeft een voorsprong op de concurrentie. De corporate identity service van OGonline omvat de productie van richtlijnen en volledige implementatie in alle media.

What’s in a name?

OGonline geeft startende kantoren advies bij het bedenken een merknaam voor het bedrijf. Dit is een integraal onderdeel van onze corporate identity service. Hierbij kijken we direct naar reeds geregistreerde merken in de branche, beschikbare domeinnamen en social media kanalen.


Interior design & signing

Het kantoor is een fysieke afspiegeling van het maklelaarsmerk. Ook dit plaatje moet kloppen. Het is beter zaken doen op een inspirerende plek die aansluit bij de corporate identity. Neem contact op met OGonline over interior design, gevelbelettering en signing.

LOGO DESIGN

OGonline ontwerpt unieke, onderscheidende en gedenkwaardige logo’s.

Het ontwerpen van logo's is een proces: het is altijd een zoektocht naar de vorm die een merk of organisatie het beste weergeeft. Bij de creatie van een beeldmerk is het de kunst om doormiddel van typografie en beeld een onderscheidende en kenmerkende identiteit te creëren. Belangrijk is dat het karakter van het merk of de organisatie volledig in het beeldmerk tot uituiting komt.

OGonline helpt graag bij het ontwikkelen van een nieuw logo. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Brand marketing

OGonline helpt om de marketing strategie op zowel corporate als op service niveau verder te ontwikkelen en te verfijnen.

De brand marketing activiteiten van OGonline bestaan uit het ontwerpen van corporate brochures, flyers, direct mailings, white papers en advertising.

De martketing communicatie uitingen worden volledig in lijn vormgegeven met de identiteit van het makelaarskantoor. Het is bewezen effectief om online acties of website met een offline uiting te ondersteunen. Vraag OGonline om advies.