Blog

Lees hier de updates en nieuwtjes van OGonline

Extra aandacht voor de mobiele website

OGonline introduceert een nieuwe mobiele website speciaal voor jouw kantoor. Geschikt voor de nieuwste generatie smartphones, vernieuwd design en gebruiksvriendelijke lay-out. Voor bestaande relaties extra aantrekkelijk geprijsd.

Lees meer

Mail op je telefoon & tablet

Goed werkende e-mail op mobiele devices zoals een telefoon, tablet maar ook laptop is heel handig, maar niet altijd vanzelfsprekend.

Lees meer

OGonline has moved!

OGonline is verhuisd naar de Raamweg 47,nieuwste creatieve hotspot in Den Haag.

Lees meer

Hoeveel bezoekers komen er op jouw site

Dat vragen de meeste bedrijven zich af. Terwijl het heel eenvoudig is om erachter te komen: met Google Analytics natuurlijk!

Google Analytics is een (gratis) dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven.

Lees meer

Google sitemap voor optimale vindbaarheid

Webmaster Tools biedt meerdere functies, maar een van de belangrijkste is de functie waarmee je een XML sitemap kunt doorgeven aan Google. Dit helpt Google om jouw website sneller en beter in kaart te brengen. Een sitemap plus nog een aantal andere eenvoudige instellingen zorgt voor een betere vindbaarheid van jouw website in Google.

Lees meer

Google Places voor een betere vindbaarheid en web presence

De eerste pagina in Google wordt tegenwoordig voor een groot deel in beslag genomen door de lokale bedrijfsresultaten. Beter bekend als Google Places; het kleine kaartje met daarop de oranje 'druppel'.

Google vult automatisch deze bedrijfsvermeldingen in, je website wordt daardoor altijd wel gevonden. Alleen is deze info vaak heel beperkt, of erger soms klopt deze automatisch ingevulde info niet; verouderde adresgegeven of een verkeerd telefoonnummer om een voorbeeld te noemen.

Lees meer

Eigen Facebook pagina met woningaanbod!

Voor veel makelaars is het inzetten van Facebook als marketingtool nog relatief nieuw. Facebook biedt echter veel marketing kansen omdat een groot deel van je doelgroep zich op Facebook begeeft. OGonline helpt kantoren bij activatie, het opzetten van de pagina, eventuele integratie van het complete woningaanbod in een speciale facebook app en gericht adverteren via Facebook.

Lees meer